STARDOGS KAUPPA - koiranruuat, tarvikkeet, laatumerkit, pedit, remmit ja valjaat

Koiramaailmaan kuuluvat moninaiset tarvikkeet ja tuotteet ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Yritän myös jatkuvasti opiskella aiheesta lisää ja jaan ajatuksiani mielelläni muillekin. Jossain vaiheessa alkoi sitten omassa yrittäjähenkisessä ajatusmaailmassani tuntumaan oudolta ohjeistaa ystäviäni muualle ostoksille ja siitä se ajatus sitten lähti...


Tmi Stardogs Landsberg Soini, perustettu 10/2014 Toimiala mm. eläintarvikkeiden ja eläinruokien maahantuonti, koulutus- ja neuvontapalvelut, eläinruokien ja eläintarvikkeiden jälleenmyynti, eläintenhoito, eläintarvikkeiden- ja vaatteiden valmistus ja myynti


Kauttani voit ostaa tarvikkeita kuten remmit ja valjaat, lelut ja makuupaikat, kupit ja purkit, lisäravinteita ja koiranruokia mm. Golden Eagle, Planet Pet Society, Sam´s Field ja James Wellbeloved. Varastotilat ovat kuitenkin aloittelevalla yrittäjällä rajalliset, joten kysy lisää seuraavasta toimituspäivästä vaikka yksärillä. Tilaukset voin toimittaa tarvittaessa kotiovelle, näyttelyihin tai ne voi tulla Linnavuoresta noutamaan. Ennenkuin tällähetkellä haavetasolla oleva verkkokauppa saadaan pyörimään, hintoja voit tiedustella suoraan minulta tai [email protected] sähköpostista. 


Monen pienyrittäjän tavoin olen varsin laaja-alainen ja pyrin pitämään mielen avoinna hahmottaessani toimenkuvaa toiminimelleni. Se tarkoittaa, että jos sinulla on ajatuksia yhteistyön suhteen, olet kiinnostunut kuulemaan lisää miten minä voisin auttaa sinua tai sinulla on huippuidea/tapahtuma/suunnitelma vailla toteutusta, olen kiinnostunut!


Nyt joku miettii... Onko se enää  Muotitalo Tyynelässä? Kyllä... sisäänrakennettu hääkaupan täti ei lähde minusta kulumallakaan ja olen yhä yksi perheyrityksemme vetäjistä. Mielelläni autan sinua löytämään mielettömän hienon vuosijuhlapuvun, pikkujoulumekon tai toteuttamaan unelmasi hääpuvusta! Sovitaan aika ja mennään sovittamaan!

Laadukkaat koiranruuat mm.
GOLDEN EAGLE
JAMES WELLBELOVED


BEST PET - tuotteiden jälleenmyyjä

Merkkituotteet mm.
ORKA
KONG
CROFT
TRIXIE
DORWEST HERBS

PURULUUT, NAMIT JA HERKUT, PEDIT, TARVIKKEET, KOIRIEN LELUT ja paljon muuta.

KYSY LISÄÄ! Tulen mielelläni esittelemään tuotesarjaamme.